Midsommar!

Puh!

Nu är vi hemkomna från helgens bravader!

I fredags åkte vi strax efter 07 med bil och husvagn norrut! Efter ca 7 timmars bilfärd så kom vi fram till Främby Udde där vi skulle campa, där mötte vi även upp mamma och Stefan. Underbart väder hela dagen, men en mindre skur under midsommarmiddagen, och det gjorde ju inget! Under kvällen festades det lite och vi tjoade och sjöng allsång till alla fåniga låtar vi hittade ;)

Sen på lördag packade vi ihop och bar oss iväg till Vintjärn! Vi kom väl fram strax efter 13 och slog upp förtält och satte oss ner och åt lunch! Vi hade väldigt trevligt, men en större skur kom när vi precis stog och tittade på skivor, men då gjorde det inget heller då vi var under tak =P Det avtog snabbt och solen tittade fram och kvällen var bra hela vägen!

Banden var sådär, ett par bra och ett par sämre vill jag säga. Trevligt att träffa gamla ansikten, vissa förvånade mig massor, deras reaktion var väldigt förvånansvärd, medans andra bara var så där goa och glada som de alltid är ;)

På söndagen så åkte vi hemmåt till min mor, jag fick styra ekipaget, och det gick galant!

Vi sov i husvagnen natten till måndag, men efter att ha slagits med 150 mygg så fick vi sova resterade 2 nätter inne i huset på luftmadrass;)
På måndagen så var vi hem till Kajsa och Basse och blev bjudna på middag ute på verandan, till ljudet av åska och skurar ;) Det var mysigt!

På tisdagen åkte vi ut till furuvik och gick en tur, åt rökt sik &räkor (underbart gott), lite mjukglass gick också i, sen blev det ett försök till vinst varje gång, men vi fick tröstpris iaf =P

Sen åkte vi hem på onsdagen, och det tog 8 långa timmar, motvind och trötta passagerare avgjorde restiden..jösses vad skönt det var att komma hem!!
-------------
Annars har det inte hänt så mycket, har vart på arbetsförmedlingen, och faktiskt så slapp jag få nervsammanbrott den här gången, de var faktiskt trevliga och gav bra förslag!

I helgen blir det lugnt, kanske vi tar oss en tur till Göksäter, shoppa loss lite ;) Nej då men ska bli kul att kolla in västkustens mini-ullared ;)

Nu ska det städas och ätas! So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback