byter blogg

jag trodde jag skulle orka ha 2 bloggar men icke, det blev bara drygt.

SÅ!

Jag kommer hädanefter bara skriva i den andra; http://rockitbabyrockit.blogspot.com

Fest!

Ja idag åkte Johanna hem, hon har ju varit här i 5 dagar! Har haft jätteskoj och shoppat massor, men bara gjort fynd, inget onödigt alls ;)
Vi har vart i Göteborg och shoppat, på Göksäter, och ätit glass i stora lass =) Har gått upp 4 kilo, så vi hade en frossarkväll igår så man fick äta av sig lite, hehe, men f.o.m idag så är det hårdkörning, 4 kg måste bort. Trivdes så bra på 60.

Jo vi hade ju grillfest i  helgen också! Det  var trevligt och man var lagom full, tills man fick för sig att halsa en rom-grogg..icke bra. Men det får jag lära mig nåt utav och inte göra det igen ;)

Idag så blir det laxkotletter, ska bli mumsigt, har bara inte kommit på exakt hur jag ska göra än, men det brukar ju bli nåt bra i slutändan endå ;)

Vad mer.. jo jag ska börja hos en ny vårdtagare, ska börja med att gå brevid, hoppas det går bra så jag får jobba lite... Kunde få en 50% tjänst och det passar nog mig bra nu, känner att jag orkar inte sådär 100% riktigt.

Nä nu ska jag nog börja med den där laxen.. så long!

Lite aktiviteter

Sen sist har det väl inte hänt sådär jättemycket. I Fredags så var vi upp till Backamo, på hantverksmässan och bilutställning. Var inte så mycket bil, det var första året de hade det på fredagar så det var lite tunt, men skönt när man skulle gå runt på området.. slippa trängas. Blev lite bröd, sylt och korvar iaf =P
                                                                      

                                                                         


På vägen hem stannade vi vid en skoaffär som hade massa rea , och gjorde 3 fynd! Alla satt utmärkt och så fick jag lite förnyelse i skoparken ;)
                                                                        nya skor


I Lördags så var vi på fest ute hos Buick-Anders! Det var himla skoj, massa roligt folk, en del som var alldeles för fulla, men de åkte rätt tidigt som tur var. Knäppta asmycket kort, men här kommer ett pår;
                                                                       fest hos anders

                                                                       fest hos anders           

                                                                       hos anders 


Nu i veckan så Kommer Johanna ner och det ska bli så himla skoj! Har en massa som står på agendan ;)
Nu måste jag ut i solen! So long!

Underbart väder!

Ja, igår och idag har det varit riktigt varmt! Igår var det 24 grader i skuggan och idag är det nog minst 26 iaf!
Igår så var vi up till fästningen igen och fikade och gick runt lite. Underbart väder! Men nu är det skönt för nu är fästningen bokad till 100%, liksaså med hotellet.

På kvällen var jag ut och käkade med de gamla jobbarkompisarna, det var trevligt! Tog oss ett par öl, och snackade lite skit.

Idag ska jag ut på en ny arbetsplats, en ny brukare, få se hur det går! Nervös!!

Få se , ska kanske på taklagsfest imöra.. men den som lever får se..